måndag 15 november 2010

Vilken vecka!


Förra veckan var hysterisk inför goda köket, men vilket underbart resultat det blev av allt arbete. Jag tror att jag sov i genomsnitt 4 timmar per natt och det var så mycket krångel inför mässan, men resultatet var underbart. Vilka underbara människor som besökte oss i montern och vi var totalt underbemannade, men det var så roligt.

Alla vet att Österrike kan göra vita viner och även sötviner men under dessa tre dagar övertygade vi många om vilka fantastiska röda viner det lilla landet Österrike producerar. Under tiden vi har 28 röda viner i vårt sortiment från Österrike så finns det faktiskt inte ett ända på Systembolagets hyllor.Vinjournalisten och sommeliern Elke Jung som skriver för "Livets Goda" kom även fram och presenterade sig och vi fick även ett trevligt besök ifrån Australian Wine Club som kom fram och skakade hand. Men det kanske inte var några vinskribenter som besökte Stockholmsmässan under helgen då lokalerna var fyllda av mat och dryck.

Tack alla som besökte oss och det var riktigt härligt att få sådan underbar respons från alla som tittade in i vår monter och berömde många av våra viner så enormt mycket.

Tack även till Freixenet som hade en väldigt fin monter och som vi fick låna en stege av under byggdagen inför det "Goda Köket"

Dragningen av presentkort till vinprovningar hos TeamWinemaster gjordes direkt efter mässan och nedan kan ni se dragningen på youtube.
Med vänliga hälsningar

Peder Molin
Supportansvarig Handlavin.se
070-595 7713

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar