torsdag 27 januari 2011

50 kronor i rabatt på vinprovning Stockholm

TeamWinemaster.se har funnits sedan januari 2006 och arrangerar vinprovningar för både företag och privatpersoner.Vinprovningarna hölls i en liten lokal i Hjorthagen i början av 2006, men ganska fort växte man ur lokalerna och flyttade vinprovningarna till Artillerigatan som ligger på Östermalm i Stockholm.


Första vinprovningen hos TeamWinemaster.se och året var början av 2006

Oktober 2010 slog drömmen igenom om att ha en vinkällare som skapar en helt underbar atmosfär när man sitter och provar vin. Tanken är att det skall kännas lika mysigt som när man sitter vid ett ekbord i någon liten källare hos en vingård i Europa.


Chokladprovning hos TeamWinemaster.se bestående av sex olika sorters drycker
och här provar man allt ifrån öl till vitt vin, rödvin och även spirituosa.

Vinkällaren blev färdig med sin renovering i början av januari och handlavin.se kommer gästa lokalerna med sina sortimentsprovningar som skall ge våra kunder en bättre möjlighet att hitta sina favoriter och lära sig mer om de olika vingårdarna i sortimentet.


David från antagligen Stockholms trevligaste betongföretag "Almima betong"står med gummistövlar
och pumpar ut betong för att gästerna i vinkällaren skall ha ett trevligt golv att gå på. Almima betong som arbetar mycket med betongpumpning slet verkligen från tidig morgon till sen natt för att golvet skulle bli som vi önskade.Bordet är dukat hos TeamWinemaster i vinkällaren och det är premiär för
den första vinprovningen genom tiderna i den gamla tegelkällaren som byggdes
på 1800-talet.

Vinkällaren där vinprovningarna hålls i ligger i Vasastan vid Tegnerlundén på Rådmansgatan i ett gammalt hus från 1800-talet och här håller TeamWinemaster.se allt från Champagneprovningar, Chokladprovningar, Ostprovningar med drycker samt nybörjarprovningar som lär ut hur man kombinerar mat och vin. Vinerna på vinprovningarna kommer från alla delar av världen.

Under åren har TeamWinemaster.se haft vinprovningar för tusentals besökare och som kund hos Handlavin.se erbjuder vi nu 50 kronor i rabatt per person om man vill delta i en öppen provning. Bokningar görs genom TeamWinemaster.se och för att man skall få rabatten så krävs det att man i samband med bokningen informerar oss att man är kund hos Handlavin.se.

Så besök TeamWinemaster.se och anmäl er till en vinprovning som tar er med in i vinets förtrollande värld.

Datum och bokning finner ni på följande sida:

http://teamwinemaster.se/vinprovning/datum_och_bokning_av_vinprovning.html

Med vänliga hälsningar

Peder Molin
070-595 7713

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar