fredag 11 februari 2011

Vinordic 2011Det är ganska klart och tydligt att tidningen "Allt om vin" inte tycker om näthandel av vin. När dom provar viner är det bara viner ur Systembolagets sortiment. När det är dags att tävla så får bara viner som säljs på Systembolaget vara med. Tävlingen "Vinordic" har i sina regler att vinerna måste finnas hos det statliga monopolet.

"Samtliga viner som finns till försäljning i Sverige den 1 april 2011, antingen hos Systembolaget eller via beställningssortimentet har möjlighet att delta på lika villkor."

Eftersom vi däremot anser att "Kvalitet börjar i vingården." så hade vi hellre sett en tävling om Sveriges bästa vin. Vem vet? Tidningen "Allt om vin" kanske tycker att en bag-in-box är Sveriges mest prisvärda vin!

Våra viner får däremot tävla utanför Sveriges gränser. Många av vinerna i handlavin.se's sortiment har utomlands fått många medaljer. Personligen känner jag att jag gjorde rätt val när jag efter många år som prenumerant valde att avslutade prenumerationen av tidningen "Allt om vin"

Ps. Handlavin.se har det bredaste utbudet av viner från Österrike i Sverige.

Med vänliga hälsningar

Peder Molin
Supportansvarig Handlavin.se
070-595 7713

http://www.handlavin.se

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar