onsdag 1 juni 2011

Leveransupdate 1/6-2011

Idag är en sorglig dag för många kunder och till stor del för oss! Men vi tackar alla kunder som har varit så trevliga och förstående när vi ringt under dagen. Det började med att leveransen från Schenker var försenad och idag så kom äntligen våra kunders vinpaket trodde vi.


Men istället kom det 650 kg Eiswein från den mycket trevliga vingården Kracher. Denna pall med vin skulle till Bryssel och har inget med vår verksamhet att göra och Schenker måste helt enkelt satt fel klisterlapp på fel pall eftersom dessa viner inte finns på vårt packlager.
Här var pallen som kom i morse! Samtliga lådor märkta med "Kracher" och ovanpå pallen så står det även adressen till den egentliga adressen som skulle ha detta vin.

Eftersom vi fortfarande inte har fått några besked från Schenker var era paket håller hus (är troligtvis i Österrike eller Bryssel) så ser vi inga möjligheter till att vinleveransen kommer levereras denna vecka. Detta mycket pga att man i Österrike och även Tyskland respekterar röda dagar och tung godstrafik får inte trafikera motorvägarna.

Den gula lappen som Schenker har satt på står det vår adress på etc. Den stora A4-lappen bredvid står det med ett gigantiskt stort typsnitt en helt annan adress i Österrike som är ett export-lager innan pallen skulle gå vidare till Bryssel.

Jag ber däremot så mycket om ursäkt, även om det inte är direkt vårt fel! Men det drabbar våra kunder och då blir det indirekt alltid vårt fel som slutleverantör.


Med vänliga hälsningar

Peder Molin
Supportansvarig Handlavin.se
070-595 7713


Ps. har även gjort en liten film när vi ringer några av våra kunder och istället för avisering får berätta om det tråkiga beskedet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar