torsdag 20 februari 2014

Nya Handlavin.seDå är det dags igen efter ett långt uppehåll. Vi har varit i sanningens namn väldigt nära att lägga ner efter att ha funnits i fyra år. Men vår passion för små vingårdar som tänker på naturen och satsar på ekologisk och biodynamisk produktion är stor. Vi satte oss ner och gnuggade geniknölarna om hur vi kan fortsätta sprida viner som tillverkas i liten kvantitet - med vårt nya koncept så kommer det bli ännu bättre.

Välkommen till Nya Handlavin.se
Välkommen till Handlavin.se version 2.0 som inte kallar sig varken vinbutik eller vinklubb. Nya Handlavin.se blir ditt sätt att handla direkt från vingårdar, men utan att behöva köpa mängder från respektive vingård. Det blir en slags privatimport inklusive svensk alkoholskatt och svensk moms och detta med vingårdar som är för små för att finnas i det vanliga svenska utbudet på butikshyllor.

Butiken kommer hålla öppet fyra gånger om året och varje gång den är öppen så är det under två veckors tid. Du har då möjlighet att handla och när vi stänger butiken besöker vi samtliga vingårdar och hämtar vinerna du har beställt. Vi samordnar allt med paketering och du kan fortsätta att köpa ett vin av varje så länge din slutgiltiga beställning slutar på antingen 6, 12,18,24 flaskor och detta för att våra kartonger är anpassade efter detta.

När måste jag beställa?
Butiken är nu öppen fram till onsdagen den 26 februari. Vi åker sedan runt på respektive vingård och hämtar dina viner du har beställt och slutligen så hamnar de på en lastbil den 6 mars.
Så köpstopp i butiken 26 Februari (26/2)
Beräknad leverans i Stockholm 17 Mars (17/3)

Beräknad leverans om du ej är boendes i Stockholm är 24/3. Vi beklagar att det tar lite längre tid för er.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar