lördag 28 november 2009

PC FÖR ALLA skriver om Handlavin.seTidningen "PC FÖR ALLA" Skriver idag om handlavin.se och rekommenderar oss, vi tackar för artikeln!

http://pcforalla.idg.se/2.1054/1.272706/kop-nyarsvinet-onlineVi finner dock lite faktafel i artikeln. Vi erbjuder inte fri frakt hem till dörren. Däremot så kan du hämta dina varor i Stockholm kostnadsfritt när det anlänt till Sverige.

Utkörning hem till dörren sker däremot med väldigt fördelaktiga priser genom Budcompaniett med priser från 120:- för sex flaskor.

"PC FÖR ALLA" skriver även följande:

Eftersom Handlaviner betalar svensk alkoholskatt är försäljningen helt laglig – men du kan inte heller räkna med några jätteklipp.


Vår anmärkning är däremot att gillar du Österrikiska viner så kan du göra jätteklipp, då vi ofta ligger långt under Systembolagspriser och erbjuder druvsorter och viner som Systembolaget inte har i sitt sortiment trots att de anser att de är världens bästa vinbutik.

Eiswein från Österrike skördat vid -7 grader, hos Systembolaget nästan 300 kronor hos Handlavin.se endast 139:-
Har ni några som helst frågor så kan ni alltid ringa oss och få tips och råd på 08-517 85 773 eller 070-595 7713 om kontoret är obemannat.

Med vänliga hälsningar

Peder Molin
Supportansvarig Handlavin.se

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar