måndag 2 november 2009

UnderbartEtt år har gått sedan jag var nere i Österrike och träffade Pannonische Weingärtner för första gången. Harald som är VD för företaget har även hunnit besöka Stockholm och om mindre än två veckor så besöker vi de underbara vingårdarna igen i Gols och är med när leveransen mot Stockholm avgår.

Vi vill tacka alla kunder vi redan har fått och även tacka Certitrade som står för den säkra betallösningen och som verkligen varit hjälpsamma från första stund och tagit sig tid och engagerat sig i att betallösningen skall fungera.

Tack även till Joel & Daniel på Prestaworks som alltid tar sig tid när jag ringt och ställt frågor kring butikslösningen och med er kundservice så kommer ni gå långt.

Tack till Budcompaniett som kommer stå för leveranserna.

Tack även till Skatteverket i Ludvika och Malmö som varit mycket hjälpsamma.

Vi har även stött på många privata företag inom bank och spedition som motarbetat oss och stundtals har det känts mycket tungt. Man har inte vetat om man skall ha ork att börja om från ruta ett igen. Med facit i handen så var det värt alla sömnlösa nätter och vårt mål är att förmedla goda kvalitetsviner och verka för en positiv dryckeskultur.

Drick och njut, men drick med måtta!

Peder Molin
Supportansvarig Handlavin.se - din vinbutik på nätet

Vi bjuder här på lite bilder ifrån vårt första besök i Gols hösten 2008

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar