söndag 23 maj 2010

IOGT-NTO+Systembolaget=Kärlek

Så här i slutet av veckan så är det dags att titta närmare på nykterhetsrörelsen och börjar man granska dem så börjar man ganska fort undra var pengarna egentligen kommer ifrån?

IOGT-NTO fördömer sprittillverkare, gränshandel och antagligen även dem som klarar av att ta sig ett gott glas vin ibland utan att få alkoholproblem. Men IOGT-NTO har en liten buddy eller översatt på svenska mer en nallebjörn och det är Systembolaget som de driver många kampanjer tillsammans med och nu senast http://tänkom.nu

Kampanjen i sig har ett gott syfte även om jag tycker att IOGT-NTO borde välja sina samarbetspartners lite mer försiktigt. Låt oss ta en närmare titt på Systembolaget.


Här nalkas det merförsäljning på Systembolaget i Stockholm. Slår man till nu så får man en flaska med sprit som liknar en discoboll, det är roligt eller hur IOGT-NTO?

Om man inte mår bra av alkohol så kan man alltid grunda med en liten tablett från Apoteket med ofarliga antihistaminer. Medicin och alkohol är en bra kombination eller hur IOGT-NTO?Om man vill hitta REA-produkter på Systembolaget då klickar man bara i rutan med "Nedsatt pris" eller så köper man bag-in-box där man får minst 30 % rabatt för att man köper 3-liter istället för 75 centiliter. Det här måste ni på IOGT-NTO tycka är mycket bra?

Frågan är - Hur mycket pengar får IOGT-NTO varje år för att vara bästisar med Systembolaget?

Det kanske är dags för IOGT-NTO att istället för att satsa på sidan tänkom.nu istället själva börja tänka om.

Med vänliga hälsningar

Peder Molin
Supportansvarig Handlavin.se
070-595 7713

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar