onsdag 19 maj 2010

Vinbutiker på nätet

Recensera vinbutiker

ETOH.se recencerar vinbutiker som både säljer viner inklusive svensk alkoholskatt och de butiker som försöker lägga över ansvaret på kunden.

Alkoholskatt eller inte?

Men dessa butiker som säljer viner utan svensk alkoholskatt bygger på att kanske tullen gör ett dåligt jobb eller inte har resurser att kontrollera att alkoholskatten är betald. Men eftersom alkoholskatten på ett boxvin är 64,74 kronor så blir det dyrare att handla dem utomlands om du skall vara laglig än att handla dem på Systembolaget. Så vad dessa butiker lever på är att folk inte håller sig till den nuvarande lagen om att betala alkoholskatt.

De seriösa aktörerna

Jag hoppas att människor däremot skall få upp ögonen för näthandeln i större uträckning oavsett om ni handlar hos oss, Handlavin.se eller av Australian Wine Club eller Riesling Club.

Bättre med skatt

Vad dessa andra butiker gör är att skapa en dåligt sken över oss som vill sälja viner lagligt inklusive svensk alkoholskatt och svensk moms. Personligen har jag inget emot alkoholskatten då jag tycker att det är bättre med skatt på vin än att höja matmomsen eller dylikt för att få in pengar till landet Sverige. Däremot så anser jag inte att man kan höja skatterna hur mycket som helst och vinner de rödgröna i höst så kommer alkoholskatten höjas och då ökar också olaglig införsel eller egen införsel till landet vilket inte ger något klirr i statskassan.

Om du är nöjd kund hos Handlavin.se besök gärna etoh.se och betygsätt oss!

http://www.etoh.se/2010/05/13/handla-vin-alkohol-online-bestalla-kopa-pa-natet/

Med vänliga hälsningar

Peder Molin
Supportansvarig Handlavin.se
070-595 7713

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar