torsdag 20 maj 2010

Midsommar-REA

Midsommar är något som skall firas och för Pannonische Weingärtner som äger Handlavin.se är denna företeelse något helt nytt och spännande. Då det både dricks och äts gott under midsommar så vill vi gärna uppmärksamma er på att kvalitet börjar redan i vingården, så vill vi erbjuda er sanslösa priser.

Vi sänker priset på nästan hela sortimentet med 10 procent för att fira detta och hoppas att det kommer dansas kring stången med mycket Österrikiskt vin på midsommarafton.

Eftersom vi har få mellanhänder så erbjuder vi redan innan extremt låga priser och med dessa priser så blir vi billigare än till och med det El-giganten liknande företaget Systembolaget på en del varor. Men vi lovar att efter midsommar kommer dem få tillbaka den ärofulla titeln.

3 liter boxvin Grüner Veltliner för 125 kronor (ordpris 139,-)
Grüner Veltliner 51,30 kronor (ordpris 57,-)
Beerenauslese 67 kronor (ordpris 74,-)
Rosévin 53 kronor (ordpris 59,-)
Blaufränkisch 51,30 kronor (ordpris 57,-)

När det gäller riktigt exklusiva viner som bland annat Gaudium Merlot så märks rabatten ännu mer och vinet är hela 13 kronor billigare än vanligt. Gaudium Merlot kom på andra plats bland gästerna när vi i april månad hade vår sortimentsprovning där deltagarna fick betygsätta alla viner.
Så skynda att fynda för mina kolleger i Österrike har fått solsting av sommarvärmen.

Med vänliga hälsningar

Peder Molin
Supportansvarig Handalvin.se
070-595 7713

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar