torsdag 17 mars 2011

Artikel om Handlavin.seDom senaste dagarna har jag fått lite ny kraft. Det senaste året har varit ett mycket slitsamt arbete och ibland har man undrat varför man inte tar en anställning. Handlavin.se startade egentligen oktober 2008, men det tog över ett år innan vi kunde slå upp dörrarna till vår dröm som är att förmedla goda viner som inte har någon chans att nå fram till butikshyllorna i Sverige. Däremot har det varit svårt att ibland orka kämpa för det man tror på när man inte fått någon feedback från vinskribenter etc. Speciellt när många av våra viner har fått höga poäng och utnämningar i utländsk media och inom Österrike.

Men vinbloggaren Magnus Reuterdahl som mycket flitigt skriver vinbloggen "Aqua Vitae - Livets vatten" har gjort en beställning från Handlavin.se och det dröjde inte länge innan han skrev en artikel om det första vinet han provade ur kartongen som var en Welschriesling från vingården Früwirth.

Welschriesling Früwirth har fina äppeltoner och en liten grapebeska, en ganska kryddig mineralstinn ton, det är friskt med en fin syra och viss elegans. Det är framförallt ett vin till mat snarare än ett sällskapsvin. Att Welschriesling inte skulle kunna utgöra basen för kvalitetsviner är kvalificerat skitsnack det gäller bara att hitta rätt producent – det här ett exempel på en bra Welschriesling. 

Hela inlägget går att läsa på: Livets vatten
Früwirth Welschriesling  Handlavin.se


Vi vet inte hur vi skall kunna tacka dig för denna artikel, men en sak är säker och det är att jag aldrig kommer sluta läsa bloggen "Aqua Vitae - Livets vatten" som är välskriven och genomtänkt blogg.

Med vänliga hälsningar

Peder Molin
Handlavin.se
070-595 7713

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar