onsdag 16 mars 2011

Vilken underbar dag!

Somliga dagar är bättre än andra! Jag har ett förhållandevis trevligt arbete, men det finns en baksida med mycket skrivbordsarbete, underbemanning och i sanningens namn är det inte alltid lätt att arbeta med e-beställning, e-handel inom ett område som är lite känsligt laddat i Sverige.

Dagen har bjudit på ett underbart soligt väder även om det inte hade skadat med några plusgrader ytterligare på termometern, man blir lite avundsjuk när man hör hur långt våren kommit i Österrike.

Jag pratade i morse med vinbloggaren Magnus Reuterdahl som driver bloggen Aqua Vitae - Livets vatten och han har provat en beställning hos handlavin.se som vi hoppas är till belåtenhet.

Dagen har sedan bestått av mycket möten med kunder som har varit och hämtat sina vinpaket och det är väldigt trevligt att få träffa kunder då jag har ett väldigt ensamt arbete.

Utöver detta så har jag hunnit med att prata med vårt packlager i Gols samt vingården Früwirth som ligger i Steiermark och vi har lyckats få ytterligare 12 flaskor av deras egentligen slutsålda Gewürztraminer från 2007, som har en väldigt liten restsötma och tack vare deras skicklighet och den vulkaniska jorden i Steiermark har en underbar karaktär.

Alla dagar är egentligen bra, men visa dagar är mer underbara än andra och idag har det varit en sådan.

Med vänliga hälsningar

Peder Molin
Supportansvarig Handlavin.se
070-595 7713

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar