onsdag 30 mars 2011

Livets Goda #53Vi har vetat det hela tiden att vinerna från Eisenberg i Österrike är fantastiska. Men viner som inte finns på Systembolaget skriver man sällan om i Sverige. Men vintidningen "Livets Goda" särskiljer sig lite från andra tidningar då skribenterna är extremt vinintresserade.

Michel Jamais som har skrivit artikeln om Eisenberg är ett bra exempel på en kille som inte sitter och recencerar bag-in-box viner och har även sin egna blogg Café Rotsunda som är en slags orgie i vin och mat.

Han skrev i september redan om sitt besök i Eisenberg som troligtvis är grunden till artikeln i Livets Goda. Läs hela den artiklen på:

http://caferotsunda.blogspot.com/2010/09/gasthaus-csencsits-den-10-september.htmlMichel Jamias skriver i Livets Goda att Krutzler Perwolff som handlavin.se saluför i Sverige har i mer än ett årtioende rankats som en av landets finaste viner av druvsorten Blaufränkisch. Eftersom vi inte vill göra något intrång på upphovsrätten så råder vi er till att köpa nummer #53 av Livets Goda som har en stort tema Österrike. Tidningen som kostar 69 kronor är välinvesterade pengar om ni söker kvalitet framför kvantitet och är den ända svenska tidningen som vi prenumererar på. Det kom lite som en chock för oss då vi inte visste att det skulle komma en sådan stor artikel om Eisenberg. Men  vi känner och självklart väldigt stolta över att vi har valt viner i vårt sortiment som man väljer att skriva om trots att vinet inte finns hos Systembolaget.

Vinerna från Krutzler och Kopfensteiner finner ni på:

http://handlavin.se/15_krutzler 

http://handlavin.se/16_kopfensteiner 

Och håll i hatten ni som tvivlar på att man kan göra röda viner i Österrike för nu åker vi!

Med vänliga hälsningar

Peder Molin
http://www.handlavin.se

070-595 7713

Ps. Krutzler Perwolff 2008 håller på som vanligt att ta slut i Österrike och även i vårt sortiment, så skynda att fynda.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar