onsdag 21 mars 2012

Handlavin.se besöker Sveriges bästa Ehandels-träff

Även om man arbetar med en vinbutik så måste man ibland träffa andra som arbetar med Ehandel. Igår onsdagen den 21/3 så var det Emeet på Postens huvudkontor i Stockholm och det var över 200 personer som träffas för att diskutera Ehandel.

Jag  träffade även en konkurrent som säljer vin på nätet och vi hade mycket trevliga samtal med varandra. Många av oss seriösa vinhandlare har en mycket god kontakt med varandra även om vi inte direkt delar allt med varandra och jag har själv beställt vin på nätet.

Men vårt motto är vinkärlek och tillsammans skapar vi ett mycket bredare utbud av viner från producenter som har fått mycket fina priser/medaljer för sina viner, men inte tillverkar tillräckligt mycket vinflaskor för att passa in i den vanliga svenska sortimentsmodellen.

Eftersom jag hade kameran med mig så passade jag på att göra lite intervjuer med självklart grundarna till #Emeet och andra mycket intressanta besökare.



Tack till Rikard Westberg (Tonerlagret.se), Wilma Östlund (Wilmaandfriends.se), Magnus Lundin (Uttaget.se) samt Peter Höjman (Billigaarbetsklader.se) som arrangerade Emeet.se för tredje gången.



John Ekman från företaget Conversionista.se hade en riktigt bra Workshop om hur man ökar konverteringen i sin butik och fick hålla samma workshop ytterligare en gång under dagen.



Anders Granström träffade jag första gången 2007 och nu har han även blivit Ehandlare och satsar på ekologiska produkter i butiken ecoliving.se

Sïmon Saneback har som alltid sådan energi och har varit med och byggt upp många plattformar, butiker etc. Nu har han även börjat blogga, något som han tidigare inte velat göra och detta gör han på bloggen  iloveconversionrate.se Mer om alla projekt Simon varit inblandad i finner man på Simon.me

Daniel Parsan är mannen som är vaken när alla andra sover. Han har en rullande butik som påminner lite om Seven Eleven när han åker runt nattetid och levererar chips, godis, mat etc. på Nattbutik.se


Med vänliga hälsningar

Peder Molin
Handlavin.se 

- Handla vin på nätet inklusive svensk alkoholskatt och svensk moms -

Ehandel.se: Peder Molin bjuder på intervjuer från Emeet <--- Klicka här

5 kommentarer:

  1. Tack för att intressanta intervjuer!

    Emeet verkar, som alltid, ha varit en riktigt bra träff.

    SvaraRadera
  2. Härligt jobbat Peder!
    Och fantastiska nyheter också att vi köpt upp Rikard... Jag är visst en rockstar förresten!

    SvaraRadera
  3. Intressanta intervjuer, mycket bra gjort. Emeet var riktigt bra.

    SvaraRadera
  4. Riktigt bra intervjuer Peder!

    Roligt för oss att se för oss som inte var där.

    Petter

    SvaraRadera
  5. Peter, skön stil i intervjuerna. Bra jobbat!

    SvaraRadera